Wij zijn iVisual Productions

WE CARE.

Ons doel is om u tevreden te stellen met de projecten die we u presenteren. We zorgen ervoor dat professionele inhoud wordt geleverd, of het nu om persoonlijke of zakelijke redenen is. Wij garanderen een no cure, no pay methode, zodat jij de tijd hebt om te beslissen!

WE CREATE.

De sleutel tot perfectie is dingen vanuit een ander perspectief te bekijken. Het is onze taak om een ​​duidelijke visie op uw project te hebben en ons te concentreren op de belangrijke aspecten. We willen iets creëren dat je nog nooit eerder hebt gezien. Om dit te doen, zullen we elk klein detail opschrijven met behulp van scripts en storyboarding. Dit zal ons helpen, maar het zal ook u helpen om ons proces te begrijpen.

WE DELIVER.

Het is belangrijk om te weten dat het tijd kost om content van hoge kwaliteit te leveren, maar omdat wij een efficiënte workflow gebruiken, ontvang je de content met een snelle en veilige levering. Natuurlijk is er altijd wel tijd om dingen te veranderen!

ABOUT

iVisual Productions is gedreven om tot innovatieve ideeën te komen. In 2000 groeide een kind in het zuiden van Nederland op met zijn passie en liefde voor videografie en fotografie. Het begon allemaal als een hobby die hij heeft ontwikkeld tot een bedrijf. De inspiratie van ons werk ontstond door naar verschillende plaatsen te reizen en allerlei culturen in de wereld te ontdekken.

Filmproducties
100%

PRODUCER

Daan Leliveld

Daan Leliveld

Owner | Videographer

Student at the Dutch Filmers Academy

"Perfectie wordt bereikt, niet wanneer er niets meer toe te voegen is, maar wanneer er niets meer weg te halen is."

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

INSTAGRAM

Kom met ons werken

Contact info

Locatie

  • UTRECHT
  • St.-Winfridusstraat 42 – 3553 SE Utrecht
  • MAASTRICHT
  • Brusselsestraat 51 – 6211 PB Maastricht

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *